HITELES.  Nézze meg, hogyan garantáljuk »

Energetikai tanúsítvány
Debrecenben és körzetében

Vállaljuk a szakvélemény elkészítését adásvételhez, bérbeadáshoz, illetve pályázatokhoz.

AJÁNLATUNK   06-70-527-0868

Energetikai tanúsítványra van szüksége?

Rövid határidővel és kedvező árakon vállalkozunk az energetikai tanúsítvány elkészítésére. A dokumentum kötelező adásvételhez, bérbeadáshoz, használatbavételhez, illetve a legtöbb pályázathoz is. A tanúsítvány lényegében egy mérnöki számítás, amely az ingatlan energiahatékonyságát osztályozza az alábbi 12 féle energetikai minősítés egyikével. A legenergiatakarékosabb ingatlan kaphatja az AA++ kategóriát, a leginkább energiapazarló pedig a JJ-t.

a besorolasok az energiatanúsítványan

Az energetikai tanúsítvány egy 5-10 oldalból álló szakvélemény, amely részletesen tartalmazza a helyszínen felmért műszaki információkat (pl. határoló szerkezetek, nyílászárók, épületgépészet, stb.), az ezek alapján elvégzett számításokat és az így elért energiaosztályt. Jó tudni, hogy a tanúsításról szóló rendelet bizonyos kivételek » esetében mentességet ad a tanúsítás alól, megrendelés előtt érdemes ezeket áttekintenie.

Társasházi lakások
Debrecenben
0-90 m² - 10 000 Ft
RÉSZLETEK »
Családi házak
Debrecenben
0-90 m² - 15 000 Ft
RÉSZLETEK »
Debrecenen kívüli ingatlanokra is
AJÁNLATKÉRÉS »

Ha ingatlanja Debrecenen kívül található, egyedi árajánlatot küldünk e-mailben két órán belül. Várjuk jelentkezését: Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúnánás, Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúsámson, Hajdúhadház és a körzet kisebb településeiről.

Hiteles energiatanúsítvány (HET)

A Hitelesített Energetikai Tanúsítvány (rövidítve HET) tartalmát és kinézetét jogszabály határozza meg, itt tekinthet meg egy mintát. A dokumentum első oldalán olvasható az ún. HET szám, amely a tanúsítvány egyedi azonosító sorszáma, és egyértelműen igazolja a tanúsítvány eredetiségét. Ezt a számot, nem a készítő mérnök adja, hanem a kormányzati üzemeltetésű építésügyi nyilvántartás (OÉNY). Mivel a nyilvántartásban minden HET szám visszakereshető, így a hamisítás lehetősége kizárt. Az egyedi azonosítóra szüksége lesz az ügyvédnek is, ugyanis a szerződésben fel kell azt tüntetni.

HET szám, amely a hiteles energiatanúsítványt igazolja

Kényelmi szolgáltatásaink

Rugalmas időpontok

Mivel az energetikai tanúsítást főállásban végezzük, bármikor tudunk Önhöz menni, ha minden kötél szakad, akár hétvégén is. A megrendeléskor egyeztetjük a kölcsönösen megfelelő időpontot.

HET kód küldés

A HET számra szüksége lesz az ügyvédnek legkésőbb a szerződés aláírásáig. Amint elkészült a szakvélemény, átküldjük Önnek emailben, vagy a sorszámát SMS-ben.

Szakmai információk

Ha szakmai kérdése mérnöki számítások nélkül is megválaszolható, készséggel segítünk Önnek, küldjön nekünk emailt! Ha a kérdés bonyolultabb, akkor egyedi árajánlatot küldünk emailben.